All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Почати пошук:
 

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та інші умови роботи сайту

  1. Загальні положення

1.1. Приватна особа, яка відвідала хоча б одну сторінку сайту або, яка скористалась хоча б одним із сервісів, що надаються в межах сайту, без попередньої реєстрації та авторизації на сайті (далі за текстом – відвідувачем сайту) таким чином погоджується з цими умовами.

1.2. Використовувати ресурси сайту можуть як зареєстровані, так і не зареєстровані відвідувачі сайту.

 

  1. Особисті відомості і безпека

2.1. При використанні сервісів сайту здійснюється обробка даних відвідувача сайту, а саме: – даних, що надаються відвідувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; – файлів cookie; – ір-адреси; – параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

2.2. Сайт збирає лише ті персональні дані (наприклад, ім’я і прізвище, логін та пароль, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо і добровільно надані відвідувачем як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних.

2.3. Сайт не збирає будь-яку інформацію щодо опрацювання якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

2.4. Персональні дані відвідувача сайту використовуються з метою забезпечення надання інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією / новинами, надання відвідувачеві доступу до спеціальної інформації, в маркетингових цілях, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно “Про захист персональних даних”, “Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”.

2.5. Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, сайт не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання сайту.

 

2.6. Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

2.7. Сайт доводить до відома відвідувача сайту інформацію про його права як суб’єкта персональних даних, які врегульовані ст.8 Закону України “Про захист персональних даних”.

Зокрема відвідувач сайту маєте право:

  • отримувати підтвердження того, що сайт обробляє його персональні дані, і вимагати копії персональних даних, які сайт має про нього;
  • вимагати оновлення персональних даних, які сайт має про нього, або їх виправлення, якщо він вважаєте такі дані неправильними чи неповними;
  • вимагати видалення персональних даних, які сайт має про нього, або обмеження використання такої інформації;
  • не давати згоди на оброблення сайтом персональних даних відвідувача сайту.

2.8. Поширення персональних даних без згоди відвідувача сайту (суб’єкта персональних даних) або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і тільки (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини.

2.9. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди відвідувача сайту, наданої сайту персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог Закону.

2.10. Відвідувач сайту має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом.

2.11. Сайт використовує персональні дані відвідувача сайту для вищенаведених цілей у зв’язку з:

  • законними інтересами щодо ефективного функціонування сайту;
  • законними інтересами щодо ефективного та законного функціонування сайту, доки такі інтереси не переважають інтереси відвідувача сайту;
  • юридичними й нормативними зобов’язаннями, які необхідно виконувати, як-от ведення обліку для цілей оподаткування або подання інформації до державних органів чи правоохоронного органу.

2.12. Сайт обробляє будь-які чутливі персональні дані, що стосуються відвідувача сайту, для будь-якої з вищезазначених цілей, оскільки: відвідувач сайту надав сайту свою чітку згоду на обробку цих даних; (ii) обробка таких даних необхідна для підготовки обґрунтування, подання й захисту під час розгляду позовів, або (iii) відвідувач сайту сам оприлюднив свої дані.

2.13. У випадках, коли закон зобов’язує сайт отримувати чітку згоду відвідувача сайту на надання відвідувачу сайту певних маркетингових матеріалів, сайт надаватиме відвідувачу сайту такі маркетингові матеріали лише в разі отримання від відвідувача сайту такої згоди. Якщо відвідувач сайту більше не хоче отримувати будь-які маркетингові матеріали від сайта, він може відмовитися від розсилки, натиснувши відповідне посилання у окремому повідомленні чи листі на електронну пошту відвідувача сайту.

2.14. Сайт використовує cookie-файли для підвищення зручності відвідувачів та забезпечення ефективного функціонування ресурсу, які зберігаються на ком’ютері відвідувача сайту, планшеті чи мобільному телефоні.

2.15. Cookie-файли містять невеликі фрагменти даних щодо цього сайту й завантажуються на комп’ютер відвідувача сайту чи інший пристрій з сервера.

2.16. Особисті відомості можна змінити, оновити або повторно подати шляхом заповнення реєстраційних форм чи електронним листом за адресою, зазначеною в розділі Контакти.

2.17. Для того щоб забезпечити відвідувача сайту інформацією певного роду, з його явної згоди він може отримати за зазначеними при реєстрації адресою електронної пошти чи номером телефона інформаційні повідомлення. У будь-який момент відвідувач сайту можете відмовитися від розсилання.

2.18. При оплаті замовлень на сайті за допомогою платіжних карт всі операції з ними здійснюються на захищеній платіжній сторінці банку, де потрібно ввести дані платіжної карти. При цьому жодна конфіденційна інформація, крім повідомлення про оплату, на сайт не передається.

2.19. Система електронних платежів реалізована на сучасних стандартах безпеки.

2.20. Відомості на сайті мають суто інформативний характер, в них можуть бути внесені будь-які зміни без будь-якого попереднього повідомлення.

2.21. На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” відвідувач сайту погоджується на обробку переданих персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за замовлені послуги.

 

  1. Авторські права

3.1. Деякі об’єкти, розміщені на сайті, є інтелектуальною власністю.  Порядок використання таких об’єктів встановлено чинним законодавством України.

3.2. Всі назви, найменування, торговельні марки, символи та слогани, зареєстровані в установленому порядку, є власністю їх законних власників. У матеріалах сайту не використовуються спеціальні значки (r), ™ та інші для їх позначення.

 

  1. Використання матеріалів сайту

4.1. Заповнюючи форму реєстрації на сайті або відвідуючи сторінки сайту, відвідувач сайту автоматично приймає ці умови роботи сайту.

4.2. Відвідувач сайту приймає умови роботи сайту в разі фактичного використання сайту. У цьому випадку відвідувач розуміє і погоджується з тим, що факт використання ним сайту як згоду з Політикою конфіденційності та захистом персональних даних роботи сайту з відповідного моменту часу.

4.3. Умови роботи сайту можуть бути змінені  в односторонньому порядку без попереднього повідомлення чи отримання згоди його відвідувачів. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли відвідувач сайту заповнює реєстраційну анкету, бере участь в заході, або іншим чином взаємодіє з сайтом, відвідувач сайту погоджується з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.